Slö dag.

Igår så hjälpte jag och patrik min mamma när hon skulle flytta sin häst till ett annat stall. Jag och mamma började göra iordning en paddock, medans Patrik fick leka skogshuggare och ta ner sly i en hage. Så idag har jag jätteont i mina handleder... Nästan att jag inte kan skriva på datan... Idag är Patrik öppe och flugfiskar i munkedal, han åkte tidigt i morse och kommer hem ikväll. Så det blir en lugn dag för mig. Lite filmtittande och så =) Imorgon börjar ju skolan med.... Hoppas jag får några roliga personer i min klass.... Ha det bra =)

"Det ska låta så..."

Idag hade vi en elektrolux gubbe här som skulle kolla på vårat kylskåp. Sen vi fick det i Mars så har det varit ett högfrekvent pip som kommit ifrån kompressorn, så vi har vart tvunga att stänga av frysen typ en gång i halvtimman så det ska tystna. Och idag skulle han kolla vad det var för fel. Men nähä... Det ska visst låta så... det är normalt enligt han. Han tyckte tillochmed att det var väldigt tyst för att vara nytt... Men något måste väl vara fel när man inte ens kan se på tv utan att höra iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ifrån frysen.....

Kissarna










Nu funkar det snart=)

Äntligen har katterna börjat vänja sig vid varandra. Nu går Tuffsen fram till Vilda iaf, visst det är fortfarande lite morrningar och fräsningar med inte alls som i början. Så nu får hon gå som hon vill i lägenheten =) Själv har man blitt jätteförkyld och fått feber... Ligger nerbäddad i soffan och ska kolla på project runway finalen som jag spelade in igår, vi gick och la oss vid 10 ;) Ha en bra dag =)

Någon som har tips?

Just nu så försöker vi få Tuffsen att acceptera Lilla Vilda, men det är inte så¨lätt... Han morrar och fräser och verkar rädd för henne. Medans hon har blitt mycket lungnare. Hon spinner tillochmed nu när man klappar henne... Någon som har tips hur man får den stora katten att vänja sig den nya?

Vilda

Här kommer lite bilder som jag fick tagit på henne, hon är väldigt skygg så hon ser lite skrämd ut på bilderna=)







Lilla Vilda

Nu har vi en till kisse här hemma. Hämtade den igår. En honkatt, Vilda heter hon. Jättesöt med långpäls. Just nu så ligger hon under badkaret och är lite rädd men de ska nog gå bra =) Lägger upp lite bilder sen när jag får en chans att ta kort på henne =)

Naturhistoriska

Gårdagen spenderades på Naturhistoriska museet med Patrik och hans bror. Efteråt så blev det en promenad i slottskogen. Lägger upp lite bilder ifrån igår =)


Jag fotar


Simba


En Antilop


En Brugd!!! ;)


Sälar i Slottskogen

En eloge.

Jag måste bara få ge en eloge till Jörgen Persson som har förgyllt mitt os tittande. Har verkligen suttit klistrad vid tv:en när han har spelat, Vilken tid på dygnet de än har vart. Så synd att han inte vann brons, men han har verkligen bevisat att man är inte uträknad bara för att man är äldre än de andra som tävlar. Det är hans pingismatcher som jag kommer minnas när jag tänker tillbaka på OS 2008.


Han var faktiskt värd en guldmedalj.

Lite seg

Filmen igår var väl sådär. Bättre än ettan men inte jättebra. Den var väldigt seg då o då. Men det var lite roligt att se va det var för folk som skulle kolla på den. Det var bland annat några som hade klätt upp sig i sådana kläder som man hade på den tiden som det utspelar sig. En kille hade typ en stålbrynja på sig. Undrar hur bekvämt det var att sitta med i 2 timmar =)

Premiär

Ikväll blir det bio igen. Denna gången på Arnpremiären. Inte riktigt min typ av film, men ettan gick att se och sen får man faktiskt offra sig om det är någon annan som väldigt gärna vill se den filmen =) Nån följde ju faktiskt med mig på Sex and the city =)


Bakat

Hade inget att göra när Patrik åkte ner och fiskade så jag satte mig först och började på min receptbok som jag ska göra. Tycker det är kul att klippa och klistra så jag kom på att det kan jag göra. Men det slutade med att jag bakade silviakaka, men ist för att göra i långpannan så gjorde jag muffins. Ibland måste man få äta lite godsaker =)



Så här blev resultatet =)

Vill Ha


Hittade massa fina saker som man inte skulle tacka nej till =)

Ändrade planer

Som några såg förut så hade jag skrivit om en skidresa. Det blev lite ändrade planer då liftarna var stängda den veckan vi skulle åka. Så nu ska vi boka om till vecka 7 ist. Och på ett annat ställe i Åre. Men de lägenheterna släpps inte förens den första september så det blir att vänta några dagar. Men till Åre ska vi =)


Städdag

Idag ska jag få tummen ur och storstäda hela lägenheten. Det behövs då o då =) Så Idag blir det skurhandskar på och moppen fram, för här ska städas. =)



Middag

Nu ska vi snart hem till Patriks kompis och äta middag. Jag har kvällen till ära gjort en ny friss i mitt hår. Jag har gjort ett diadem av mitt egna hår. Flätat underhåret och lagt upp det över huvudet. Lite sommrigt  =) Blev faktiskt nöjd!

   
Så här ser det ut =)

Tråkväder.

Det blev inge Takida igår. Ingen av oss kände att vi orkade. Det var skitväder och orka leta parkering, hur motiverad är man då lixsom... Så det blev en kväll framför tv:n ist. Mysigt det med. Till helgen nu så får vi se vad vi ska göra. Den första helgen på länge nu som vi inte har något planerat. Ska bli skönt att ta dagarna som dom kommer för en gångs skull =)

Takida

Filmen igår var jättebra, nästan bättre en ettan. Det kändes som de hade haft en högre budget när man redigerade och spelade in filmen. Rekomenderar den verkligen om man tycker om sånna filmer.

Idag blir det också att åka in till Storstan och kolla på Takida som spelar på Götaplatsen ca klockan 19. Ska bli roligt att dem live. Undrar bara vart man ska parkera för att få parkering =)




Närmar sig nu.

Nu är det inte långt kvar tills skolan börjar igen. Jag har redan skrivit in schemat i kalendern och beställt och fått alla böckerna som man ska ha. Så idag tänkte jag börja läsa lite i den första som vi ska ha läst, så man kan ligga lite före. Kan vara ganska skönt att göra det när det är ganska många böcker att läsa.

Men ikväll blir det inget för då ska jag krypa upp i en biostol med Patrik och kolla på Narnia 2 som jag velat se länge nu. Ska bli mysigt. =)


En kissekatt till??

Jag och Patrik funderar på att skaffa en till misse. Jag tror att Tuffsen som vi har nu skulle tycka om att ha en kompis att leka med. Så just nu så kollar vi varje dag på blocket efter en kattunge. Det finns hur många som helst men man måste hittade den där rätta som vi gjorde med Tuffsen. Det är inte alltid så lätt =)



Tuffsen i Patriks byxor =)

Pierca eller inte pierca?

Är så sugen på att pierca mig igen... Just nu så är det tungan som jag funderar på. Har ju redan i naveln sen några år. Så nu börjar det bli dax igen. Min bror piercade läppen igår nämligen så nu blev man sugen igen... Läppen har jag funderat med på men då tycker jag tungan passar mig bättre för det syns inte lika mycket. Naveln är väldigt bra den syns bara på sommaren när man har bikini och om man inte vill visa den så kan kan bara ha baddräkt. Men så ska man våga sätta sig på den sängen igen. Jag va ganksa nervös när jag gjorde naveln. Vad ska man bli nu då.... Men det är jävligt snyggt... hmmm... Får fundera ett tag till men det är inte långt borta =)


Helgen i Falkenberg

Helgen i Falkenberg blev jättemysig. Vi hade fint väder på lördagen men det blåste väldigt mycket så vi badade inte i havet, istället tog vi en simtur i badhuset som låg i samma hus som hotellet med sveriges längsta saltvatten bassäng. Roligt det med. Vi gick promenader på stranden istället, inte så mycket som, slår att gå på en lång sandstrand i vattenbrynet barfota =) !! På kvällen så åt vi räkfrossa i resturangen och lyssnade på bandet som spelade och svarade på frågor som han som sjöng ställde efter varje låt. Tyvärr så vann vi inte men det var roligt att bara vara med. På söndagen så regnade de jättemycket så vi åt frukost och åkte sen hem. Vi hade jättemysigt.



Vårat rum


Utsikt ifrån balkongen

   
Patrik på piren

 
Vi framför ett väldigt högt livvaktstorn =)


Helgäventyr

Imorgon så åker vi till falkenberg och är borta till söndagen. Jag fick en gratis hotell natt när jag fyllde 20 av min Pappa så det är den vi andvänder nu =) Vi kommer att bo på elite hotell strandbaden med ett dubbelrum med havsutsikt och egen balkong. Jättemysigt. Får bara hoppas att det blir någolunda fint väder, men annars finns det ju andra saker att göra en att ligga på stranden =)

Här ska vi bo =)


Idag blir det en tur till stranden med, ska snart åka så ska Patrik komma dit när han sluta jobba =)
Ha en underbar och solig dag =)

RSS 2.0