Gott nytt år =)

Japp, nu är detta året slut. Det har gått jättefort, jag har gått ett år nu på skolan, bara 2 och ett halvt kvar =) Hoppas det nya året går lika fort =)

Jag har precis duschat och ska till och sminka mig snart. Vi ska åka till Patriks bror och fira det nya året med lite gott att äta och dricka, en lugn kväll =)

Gott nytt år på er alla =)
Min nya kalender =)

Min Julklapp ifrån Patrik =) Ifrån http://www.personligalmanacka.se/

         


Skidåkning ändå=)

Ja, de blir kankse lite skidor denna vintern med =) På lördag ska Patrik och hans bror åka upp till härnösand och vara där i en vecka. Det finns snö där och skidbackar =) Jag har inte riktigt bestämt mig än om jag ska följa med eller inte. Känner mig lite stressad då mitt arbete ska in nästa vecka. Men det är ändå roligt att åka skidor. Jag får se, har några dagar på mig att bestämma mig =)Här en en backe man kan åka i =)

Hus

Vi hittade ett så fint hus, visst att det är ett radhus, men kolla hur det ser ut inuti. Köket är ju hur fint som helst. Priset är inte så farligt heller =)

Här är det !!!Julafton

Vi var hos min faster på julafton. Det var jätteroligt, vi åt och spelade lite spel och sånt =) Dessutom blev det surströmmings test för Australienaren =) Det luktade inte gott ;) Lägger ut lite bilder =)

Jag=)  Vår Jultomte såg mer ut som en rånare =)  Min Bror  Patrik öppnar surströmmingen  Det luktade inte så gott =)   Fina fisken  Syskonen på rad + lille felix, min kusin  Vi körde lite spel  Patrik i sin hatt =)  Patrik och Pappa =)


God Jul!


Julgran

Jag har sagt hela tiden att vi inte ska ha någon gran iår eftersom Tuffsen välte granen förra året typ 50 ggr eller nått. Men så hade mamma hittat en minigran åt oss så då fick det bli en ändå. Jag fuskstartade lite med att klä den. Brukar inte göra det förens dagen innan jul, men jag känner att jag kommer inte hinna det imorgon så det blev nu ist. Denna kan vi iaf ställa in i badrummet på natten så inga katter kan klättra i eller välta den. =)Tyvärr hade vi inga ljus som passa i den, så den fick bli ljuslös =)


Stressigt stressigt

Jahap. Jul snart då =) Imorgon blir det en tripp in till stan på morgonen för att hänga lite med "girlsen" ifrån första terminen =) Ska bli riktigt roligt att träffa de igen =)

Efter det blir de nog till gymmer för att sola lite och inte vara helt blek på julafton. Så ska vi hinna åka upp till mamma och sen julhandla innan på onsdag. Samtidigt som man har ett skolarbete som ska bli klart med. Så jävla mycket folk överallt med. Vill helst gå i ide under sånna här tider.Men men... jag klarar mig nog =)

Puss&kram

Mina Mongopissar

             

Trött

Usch så stressigt just nu. Bara 2 dagar kvar på praktiken och jag har fortfarande inte fattat vad det är vi ska skriva uppsaten om som vi ska göra till jul... Känns sådär, men imorgon ska jag hålla lite grejjer med några barn så jag får hoppas att jag får lite att skriva om iaf.

Sen är de jul med snart med. Uscha, jag gillar inte jul särskilt mycket, så mycket stress bara. Vem ska man vara hos, hur ska man hinna träffa alla. Nej orkar inte tänka på de nu...får komma som de kommer =) Nu ska jag fortsätta kolla på Unga mödrar =)


Puss och Kram Ninni

JulGöteborg

Min faster, hennes man och min kusin har kommit hit till Sverige för att fira jul, de bor egentligen i Australien. Så igår blev det en tripp till göteborg och gå längs avenyn och kolla på allt ljus, sen blev det liseberg. En riktig sightzing alltså ;) Haha. De tyckte att det var lite kallt dock =) Men de är kul att träffa dem igen, några års sen det va sist. På söndag blir det hem til Farfar och träffa alla där med... en riktig släktträff månad kommer det bli :)

Kram Ninni

Maybe we are crazy...

Uppdatering ifrån i fredags. Det var först förfest här, sen blev det valand och skakande hela natten =) Jag väljer att visa med bilder ist=) Mycket roligare så =)hmm..hur ska man sminka sig egentligen...?  wild and crazy   Jag kan nått som inte du kan, jag kan dansa cancan...!  Mina fina strumpor jag fick i födelsedagspresent =)  Moi...  Innan de balla ur...  Gangsta...  Whos da man... 

Fanns mycket värre bilder kan jag säga ;) Men jag besparar er det... Haha

Kram Ninni

Som lovat

Nu gör jag ett nytt försök med bilderna, eftersom man har fått påtryckningar och hot av Josse så vågar man inte göra så mycket annat. Jag slänger upp mina nya saker ifrån Kårlins samtidigt, som jag var nere och köpte precis =)

     Klänningen

Här kommer som lovat bilder på klänningen =) Sorry för lite dåligbildkvalitet. Fick även ett presentkort på kårlins väskor idag av min fader och hans sambo =) Så det kanske blir en ny väska tills fredag med =) Jippi!Men eftersom blogg.se är cp så kan jag inte ladda upp några bilder så det blir imorgon ist!!!Jag fick förresten VG på förra kursen, det högsta betyget man kan få ;)


Mina babies =)

Jag satt och funderade på vad jag ska har för skor på fredag, egentligen vill jag har ett par nya, men min plånbok tillåter tyvärr inte det, så jag öppnade gadroben och dammade av alla som stog där inne och kolla igenom alla. Nu har jag begränsat ner det till några få som är potentiella som man kan ha på fredag =)Här är nästan alla mina älsklingar =)Mina potentiella följeslagare är några av dessa =)Grattis till mig=)

Idag fyller jag år! Hurra, hurra, hurra!

Vad nere förut och la undan en jättefin svart klänning som jag ska köpa till mig själv för några pengar jag har fått =) Den ska jag har på fredag och jul tänkte jag =) Jag har fått massa söta grattis sms med idag, tack så mycket =)

Hitta tyvärr ingen bild på klänningen men jag ska se om jag kan lägga upp en imorn när jag har köpt den =)

// Kram Ninni

Födelsedag =)

Imorgon fyller jag 21 =) Grattis till mig i förskott!!!RSS 2.0