Snart semester=)

Om en vecka är inte vi hemma, då är vi uppe i Härnösand och hälsar på. Ska bli riktigt roligt att komma bort i 2 veckor, Hoppas bara det blir fint väder. Patrik har redan börjat packa det viktigaste som han säger.... alkoholen =) Vi har bestämt oss för att åka på natten upp så vi är framme på morgonen nån gång. Vi åker väl runt 2 på natten till lördagen, så det blir en ny erfarenhet =)



Jag och Patrik  i Italien =)

Inflyttningsfest

Sitter här och försöker få tiden att gå. Patrik är tillbaka på jobbet och spelar lite poker innan de ska till liseberg för en femkamp. Själv så ska man på en inflyttningsfest hos en kompis ifrån gymnasiet. Ska bli roligt. Ska snart ta bussen dit, men innan så ska jag kolla klart på hells kitchen finalen som går i repris idag =)

Mästerkatten VS Gunnar

Jag måste bara visa en bild som min bror har fixat iordning där han jämför deras katt Gunnar med mästerkatten ifrån shrek! Så söt


  Mästerkatten vs Gunnar

Vinnare

Var med i en tävling på en beställningssida på internet för ett tag sen. Och igår fick jag hem en avi ifrån posten... Hade då ingen anning vad jag hade beställt. Jag gick ner förut och hämtade det som skulle hämtas. Då var det ifrån den tävlingen där jag var med... Jag hade kommit femma... det är inte etta men jag brukar aldrig vinna nått så jag är nöjd. Jag vann en jättefin glasfil i blå färg som kostar 99 kronor om man skulle köpa den, men jag fick den gratis. Grattis till mig!! =)

Sex and the city

Jag var och kollade på sex and the city igår, och jag kan verkligen rekomendera den om man gillade serien. Den var både rolig och lite sorglig på vissa ställen. Det var så att man satt och kämpade att hålla tårarna tillbaka när man satt uppkrypen i biostolen... Gissar att man kommer sitta och lipa hemma sen när man ser den ist=) Men jag tyckte verkligen att den var bra... Massa fina skor och kläder i hela filmen med =)

Nya skor

Idag har vi spenderat en hel dag i Danmark. Varit jättemysigt att gå omkring och kolla i lite affärer. Skulle inte köpa nått igentligen men vi hittade en affär som hade ett erbjudande på skor, köp 2 betala för 1. Så då gick jag och letade lite, det var en sportbutik så det fanns inte så många fina. Men jag fick då syn på converse skorna och det erbjudandet var även på dem... Vilket är ganska bra med tanke på att de skorna är ganksa dyra... Så det blev 2 par converse skor men jag betalade bara för 1 par, Jättefina=)

Glad midsommar!

Imorgon är det midsommar. Jag och Patrik har redan börjat fira lite genom att äta färskpotatis med dill och gräddfil med gräslök till kvällsmat=) Patrik åt även sill men jag skippade det ;-)

Imorgon blir det midsommar firande hos en av Patriks kompisar. Ska bli roligt.

Sen på lördag blir det ytterligare en dag i Danmark, men denna gång i fredrikshavn, och sen på kvällen Sex and the city premiär på bion =)

Ha en trevlig midsommar alla, det ska jag ha =)


Mysig dag på stan

Har idag vart inne i göteborg med tjejgänget ifrån skolan=) Riktigt kul att träffa alla igen. Först blev det lunch på beijing och senare lite shopping i Götet. Hittade till slut en jättefin klänning man kan ha till midsommar och ett jättefint halsband.


Danmark och fotboll

Idag blev det en tur ner till helsingör på dagen. Man köper ju billigare sprit och öl där nere;) Jag hittade faktiskt också en grej till mig. Det blev en ny svart fin väska eftersom alla mina är sönder så passade det bra. Va en jättemysig dag med riktigt fint väder. Sen när vi åkte hem så blev det en sväng in på liseberg där vi kollade på fotbollen med allt annat folk. Roligare en sitta hemma och kolla själv. Synd bara att Sverige förlorade... Men men... får väll se hur det går i EM.

Det har iaf varit en bra dag =)

Resultat

Har idag fått reda på betyget på hemtentorna vi gjorde i maj. Hela kursen hängde på att man fick godkänt på tentorna. Därför känns det bra att få reda på att jag klarade båda delkurserna.=) Så nu behöver man inte tänka på den kursen längre utan nu har jag två avslutade klara kurser. Skönt... Nu kan man bara titta framåt på en underbar sommar =)

Biljardmästaren!

Igår blev det en tur till Göteborg igen. Det börjad med middag på avenyn och sen Biljard på biljardpalatset. Jag är inte alls bra på de men det är kul att bjuda på sig själv iaf =)

Sen drog vi vidare till Dancing Dingo men det var så fruktansvärt mycket folk + att jag hade vröl ont i fötterna efter att ha gott med 10 cm klackar hela kvällen så vi drog hem ist. Men det är alltid roligt att komma ut lite=)

Staden

Igår skulle patrik ut med sina jobbkompisar och bowla på kvällen. När de hade gjort de så ringde han mig och frågade om jag ville komma in till stan och äta middag med dom. Så det blev att dra på sig nått någorlunda snyggt (tur att jag hade vart nere och handlat lite nytt). Så det blev en jättetrevlig kväll i stan, inte så sen vi åkte hem vi halv 12 =)

Sommarlov

Nu så har man gått klart en termin av sju iaf =) Sommarlovet börjar idag... ska bli skönt och lite tråkigt på samma gång. Det är ju nu i slutet som man börjat lära känna alla i klassen och nästa termin har alla sina egna inriktningar...
Vi visade vårat projekt arbete igår med och det gick bra, vi fick några röster men inte mest så vi behövde inte ställa oss på chalmers och visa upp den iaf ...phu =P

Nu ska jag ut och sola lite i det fina vädret.. Ha de!
 
 

Sol och bad

Har varit ute hela denna helgen. Jag tog mitt första bad för iår idag=) Faktiskt rikigt skönt och inte alls så kallt jag trodde det skulle vara!

Har även fixat biljetter till Sex and the city: the movie idag! Så den 21 juni så har vi biljetter i VIP salen på bergakungen =)

RSS 2.0