I love this record baby, but I can’t see straight anymoreSingstar
  Vårat lag vann =)  En gurka, eller en kaktus =P  Jag och Sofia  Jag och josse sjunger =)     Erik vill som vanligt inte vara med på bild ;)  Jag och tina


Ytterligare ett par till samlingen =)

Kolla mina nya skor jag har klickat till mig på Nelly.com =) Så fina, inte så jättefarligt dyra heller. Jag älskar dem nu iaf =) Hoppas de passar med =)


Australia

Var och såg Australia igår =) En fantastiskt bra film, fina landskapsbilder och en bra handling. Det roliga är att den utspelas i den Australienska staden Darwin men är egentligen inspelad i Bowen där min faster och hennes familj bor. När de var här i december så berättade de om inspelningarna som hade hållt på i cirka 9 måndader och de som bodde i Bowen hade fått låna ut sina hus till skådespelarna. Min kusin skulle även vara statist någonstans i filmen, men jag såg inte han =(. Men det var en jättebra film som jag kan rekomendera

Ny kurs imorn

Jahapp, nu ska man snart gå och sova. Ny kurs igen imorgon. Jag har nu gått ett helt år på skolan, bara 2 1/2 är kvar nu. wiiieeee :P haha, de har iaf gått fort, hoppas resten har gör det med =)

Känns faktiskt ganska kul att gå till skolan imorgon, ser framemot lite nytt =)

Kram

Yes Man

Var på bio igår med Patrik, vi kollade på Yes Man med Jim Carrey. Den var väldigt rolig om man gillar han som skådespelare, kan rekomendera den om man vill skratta lite =)
Idag är det fredag och sen helg. Blir lungt i helgen, vet inte riktigt vad man ska göra. Har inte riktigt någon insperation om vad jag ska skriva... men men..

Kram


Klädfynden

        


Hemma igen

Nu så var man hemma i vardagen igen. Snart börjar skolan som vanligt. Men några dagar har jag kvar på "jullovet".

Det var bra uppe i härnösand, jag shoppade lite fynd och sånt. Två par jeans och två linnen för under 400 kr!!!! Fatta!! Om de hade vart ordinarie priser hade det gått på över 1500 spänn, fatta att jag är nöjd!! =) Lägger upp bilder på dem i nästa inlägg.

I detta lägger jag upp bilder ifrån veckan =)

Det var inte mycket sikt framåt...  och inte bakåt heller...  Det var kallt ute   Väldigt kallt =)  Erik ville inte vara med på bild  Vi åkte spark i 16 minusgrader...burr   Vi åkte skidor i sollefteå  eller vi åkte skidor och Erik åkte snowboard  Patrik ville inte vara med på bild ;)

Kallt

Skriver ett kort inlägg häruppifrån =)

Bilresan gick bra, förutom ett snöoväder som kom typ i örebro och uppåt. Sikten var inte den bästa i bilen och det gick nästan i 50km/h i 2 timmar, låg väl cirka 20 cm snö i vänsterfilen. Men annars gick det bra.

Är cirka -20 grader ute nu. Burr. Men som tur är ska de nog bli lite "varmare" om några dagar.

Tänkte lägga upp lite bilder, men eftersom jag surfar på ett modem så går det skeeta sakta så jag skiter i det!!

Men nu vet ni att jag lever iaf, än så länge, om jag inte fruser ihjäl senare =)

Puss Puss

Packar

Japp imorgon drar vi upp till kalla norrland igen. Ska vara där en vecka. Håller just nu på att packar allt i sista sekunden. Har inte alls mått bra idag. Mår illa och kan inte äta nått utan att få kväljningar typ. Så ska jag ställa mig och steka plättar som vi ska har i bilen upp imorgon =S Jaja, det får la gå iaf.

Jag skriver när vi är hemma igen =)

Ha de så bra

Puss och Kram Ninni =)

Nyårsafton

Det var jättetrevligt igår =) Vi åt god mat, drack gott vin ( tillochmed jag tyckte om det vinet, det brukar jag aldrig göra), spelade spel och smällde raketer. Vi åkte väl hem runt 4 snåret på morgonen. Jättetrevligt iaf =)

Så här såg jag ut =)   Jag fotar dig så fotar du mig =)  Jag =)  Sandra och Erik  Farbror och brorson =)  Hahah  Barnen slocknade efter raketerna =)  Och den andre =)  Sent på  natten ;)RSS 2.0