Grattis

Idag fyller Patrik 25 =) Grattis Älskling!!


image23


VFU

Nu har VFU:n börjat igen. Ska vara i klassen i 2 veckor nu. Det var väldigt roligt att komma dit igen, barnen välkommnade en väldigt bra =) Som det inte vore nog så har skolan en miljövecka denna vecka. Och vi som läser om miljön i skolan, hur olika skolor gör, det passar verkligen jättebra=) Så imorn ska jag prata om vattnet med barnen, som vi i min basgrupp i skolan ska göra ett projektarbete om =)

Dagar som gått...

Nu funkar vårat internet igen. J*vla d-link sladden hade gått sönder, som tur va så hade vi en extra hemma =)

Blir lite upptadering på  vad som hänt denna vecka

ONSDAG:
Jag och Johanna cyklade till skolan. Det var en lite bit, lite mer en 2 mil fram o tilbaka. Det tog cirka en timma dit och en timma hem! Det gick väldigt bra, och vi hade jätteskönt väder, sen hände de såklart lite grejjer på vägen, men det var inte vårat fel. Typ cyklebanor som tar slut mitt i vägen så man får springa mellan bilarna med cykeln.... Men vi överlevde iaf eftersom jag skriver det =)

TORSDAG: Hade 2 föreläsningar denna dag. Men det bästa var att det var fint väder och man kunde sitta på gräsmattan och äta lunch. Vi har hittat en liten pärla om ligger nära handels, där man kan fylla en skål med vad man vill ifrån sallads"baren" . Inte dyrt heller , 35 eller 40 kr beronde på vilken storlek man tar på skålen=)


FREDAG: Inget intressant!  


Promenad genom stan

Var på íntruktionen för den nya delkursen idag, sen blev det en promenad genom stan i den varma vårsolen. Så skönt nu när våren verkligen kommit på riktigt. Hoppas bara det inte bir kallt igen, i det här landet kan man ju aldrig veta!! Har nu suttit ute i solen och påbörjat en ny kursbok, det gick lite lättare nu då man hade en anledning att sitta still i solen. När man sitter inne och läser går det alltid så segt!


image22

Sol

Så fint väder det har varit nu i flera dagar, riktig vår ju. Så idag blir det en tripp upp till orust! Tänkte sitta i solen och börja läsa en bok som vi ska läsa nu när nästa delkurs börjar. Hoppas alla får en bra dag i solen!!!


REC

Såg filmen rec igår, en spansk skräkfilm. Det är inte ofta jag blir skraj av filmer, men denna var riktigt läskig. Man satt lixsom på spänn hela filmen =)


Cykel!

Har äntligen köpt en ny cykel, hittade en jättefin på biltema som inte var så farligt dyr. Så nu ska man börja cykla till skolan, det ska visst inte ta så lång tid!!
image20

Jag har en korg på min cykel med ;)

Done

Nu är jag färdig för party =) hade lite svårt med frisyren men är klar nu iaf =)image19

Onödigt....

Hemma ifrån skolan nu. Vi gick ifrån föreläsningen som vi hade.... Den var verkligen så tråkig!! Satt och fnissade och skickade lappar a la högstadiet =) haha. Så lite kul var det allt =).

50 fest imorn... ska bli kul att få klä upp sig och sminka mig fint lite=) sen får vi se vad som händer mer i helgen=)

Nytt smink

Funderar på att köpa lite nya ögonskuggor nu när sommaren är på väg. Har hittat jättefina ifrån det billiga märket viva la diva, det finns så många starka färger som blir fint när man fått lite färg i sommar, sen kostar dom inte så mycket heller, typ 45 kr för en ögonskugga!!

image17

Arg

Var nere på bianco förut för att kolla om mina rosa skor hade kommit iaf dom hade glömt ringa mig. Så jag frågade dom när skorna skulle komma in eftersom de har sagt till mig slutet på mars början på april till mig. Hade liksom planerat att ha skorna på 50 årsfesten på lördag, men nej, då har det blitt något fel så skorna kommer inte förens nästa vecka, så hela min planerade klädsel sprack.... Var tvungen att köpa ett par rosa leggings ist så jag matchar lite på lördag iaf.....

Trött

Är verkligen jättetrött, tur att man är "ledig" imorn!! Då ska johanna komma hit och vi ska hjälpa varandra att välja kurser så vi inte gör helt fel. Verkar lite krångligt...men men, får la se imorn =)

Funkar igen...

Jaså nu funkar blogg.se igen...har ju legat nere ett tag nu...
Har inte hänt så mycket...börjat på en ny kurs i skolan...denna skulle visst vara svårare en den andra...hoppas bara den inte är för svår!!!
Har haft en workshop idag med. Den var faktiskt väldig rolig, läraren vi hade var kanske inte helt normal, men väldigt bra =)

Var nere på allum förut med och shoppade lite... Hittade en jättesöt rosa klänning med vita prickar som man kan ha till sommaren... Det blev även ett par skor till =)

RSS 2.0