Weehoo!!

Jag klarar denna kursen med =) Hade examination idag och fick ganska bra kommentarer för mitt arbete =) + lite man kan tänka på tills nästa gång =) Känns verkligen jätteskönt. Efter skolan så blev det lunch med delar av klassen på Pizza Hut=) Trevligt.

Imorgon är det ingen skola men jag ska in till stan och träffa "the girls" ifrån förra terminen på lite fika, ska bli jätteroligt att se alla igen =)

Kursslut

Sitter och försöker skriva en så kallad "skriflig respons" på en i min klass arbete. Vi ska ha examination imorgon och då ska vi opponera varandras arbeten... Går lite trögt för tillfället, men vi behöver inte skriva så mycket så det löser sig nog =) Jag har nu klarat ytterligare en kurs...Hoppas jag, får inte reda på betyget förens om några veckor, men det känns okej iaf. Börjar en ny kurs på måndag, den kommer antagligen gå lika fort den, och då har man läst ett helt år, bara 2 och ett halvt kvar sen =) Ska gå ner och hämta dom nya böckerna som jag har fått idag och läsa igenomlite och se vad dom handlar om...
Hoppas alla har det bra =)



Jag i Italien 2007





Bilder ifrån Lördags

   
   
Tack för en Jätterolig kväll och natt =)

Jag behöver inte oroa mig lika mycket ;)

Såg att Josse hade en sån här rolig

Barn:

[x] jag älskar tv-spel
[  ] min favoritglass är dajm
[x] jag föredrar hårda paket
[  ] jag bor hemma hos mina föräldrar
[x] jag tycker om tecknade filmer
[  ] min favoritsylt är jordgubb
[  ] jag tycker att pussar är äckligt
[  ] jag tycker att tobbe trollkarl är rolig
[  ] jag vet inte vad "sitt still" betyder
[  ] jag har ett gosedjur i sängen

Summa: 3

Tonåring:
[x] jag svär ofta
[  ] jag festar minst en gång i månaden
[  ] jag tycker det är coolt att bli full
[  ] jag har finnar
[  ] jag ogillar barn (vissa skitungar)
[x] jag önskar mig pengar i födelsedagspresent
[  ] jag har en kondomsamling
[  ] jag kan inte vistas ute utan smink
[  ] jag ogillar ansvar
[  ] jag sover helst längre än till kl 11 på morgonen

Summa: 2

Vuxen:
[x] jag vill ha/har barn
[  ] jag tittar alltid på aktuellt
[x] jag önskar mig saker till hemmet
[x] jag vaknar kl 8-9 utan väckarklocka
[  ] jag tycker om äggula
[  ] jag är gift
[x] det bästa med julafton är att släkten samlas
[x] jag tittar alltid på melodifestivalen
[  ] när jag lyssnar på radio så hör jag på p4
[x] jag storhandlar

Summa: 6

Tant:
[x] jag tycker om att lösa korsord
[  ] jag har gråa hårstrån
[  ] jag har mycket rynkor
[  ] jag lagar mat varje dag
[  ] jag bjuder bara hem folk om det är städat hemma hos mig
[  ] det första jag kollar efter i tidningen är dödsannonserna
[x] jag förstår mig inte på dagens ungdomar
[  ] jag har barnbarn
[  ] jag blir gladast av mjuka paket
[  ] jag tycker om kokta grönsaker
Summa: 2

Barn: 3
Tonåring: 2
Vuxen: 6
Tant: 2

Haha...Josse jag behöver iaf inte vara lika orolig ;)


Jag har en ny kamera =)

Köpte en ny idag, rosa och allt =) Jättefin!


Va, är jag färdig?!

Jahap... då var man färdig med arbetet då... Känns som jag missat jättemycket bara för att det var relativt lätt att skriva... Kommer säker gå skit för det... men men ... jag är klar iaf, det är det som är viktigast =) Det som händer händer

Våran låt Tina <3


Wohoo!

Det var samma gubbe som kom hit. Men jag tror hans chef hade pratat med han för denna gång behövde jag inte tjata på han att det visst tjöt fastän han inte hörde det. Han bytte kompressorn i frysen och än så länge har det inte tjutit något =) Hoppas det håller sig nu!!=)

Electrolux

Jaha... då var det dags igen... en ny gubbe ifrån elecrolux ska komma och kolla vårt kylskåp IGEN!! Hoppas han hör att de tjuter och att de inte är en som är jättegammal och har tappat hörseln som den förra som var här... Orka stänga av frysen var tionde minut för att det börjar tjuta... man blir ganska trött på det efter ett tag... men vänta... just nu tjuter det inte... Fan! Det kommer säkert inte låta nått bara för att han ska komma och lyssna... jag får väl gå och sparka lite på det, då kankse de börjar =)

Arbetet...

Sitter och försöker skriva mitt skolarbete som ska in på torsdag... Har kommit en bit iaf =) Men det är mycket roligare att prata med Tina på msn om vad man ska ha på sig på lördag så vi ska bowla:P Haha... nä nu måste jag försöka komma igång lite =)

Fläskfile´

Ja då var det gjort =) Sitter nu med en tunga som ser ut som en fläskfile´. Rejält svullen, men det gör inte lika ont idag som det gjorde igårkväll. Jag har lärt mig hur jag ska tugga lite iaf, så idag kanske det blir mer än vatten, piggelin och cheesecake att äta =) Det kändes typ ingenting när han gjorde det, blev typ förvånad när han sa att det var färdigt, så om 3-6 veckor kan jag byta till en kortare stav, den jag har nu är jättelång=) Josse, din blev jättefin =)

Nervös?

Jag vet inte om jag är nervös än... Lite kanske... Det pirrar lite i magen =)

Klantiga jag...

hahhahahahah. Jag skulle göra cheesecake tills imorn, så jag ställde mig och gjorde det. Den blev färdig och åkte in i frysen. Glad och nöjd satte jag mig framför datan. Efter 5 minuter så går jag ut i köket där pojkarna gjorde chokladpudding. Jag öppnar kylen och ser till min fasa Philadelphiaosten stå på hyllan och skratta åt mig. Jag har glömt att ha i själva huvudingrediensen, OSTEN. Fatta om det blev mycket skratt i köket!! Men jag tror jag löste det, det märker vi imorgon när jag och Josse ska äta den:P Hahah Jag skyller min klantighet på mina föräldrar, dom är likadana!!

Städning

Japp precis som rubriken säger så håller jag på att städa nu. Josse och Tina kommer hit imorn och vi ska se på lite film. Då måste det ju vara fint när man få så fint besök, eller hur ;) Men innan vi ska hit så ska vi mötas inne i stan och göra det som jag velat göra nu i flera månader, wiiiiie =) Längtar jättemycket!!!!!!!!!!! Hoppas dagen går fort, för imorgon klockan 14:00 händer det =) Nervös Josse? ;)

Katter

Tillägnat till Josse som ska skaffa katt. Vänta dig mycket skratt med din nya kompis =)

   

   

Och du kan ju även gå efter kattens diet om du vill

Längtar

På lördag händer de =) Nervös Josse? Jag är faktiskt inte så jättenervös, mest otålig, vill göra de nu =)

Spindelkrig

Haha Josse. Jag antar din utmaning och lägger upp bilder på en spindel som vi hade i tjärnet hemma =) Tänk att möta dessa spindlar när du är ute och simmar... De kan dyka med ;) Mohahahhaha

      

Mysiga Husdjur

Dessa små sötingar möter man i våran trappuppgång, varje sensommar och höst börjar dom komma in sen finns dom där hela vintern... Vet inte hur många vi dödat, det kommer alltid tillbaka. Stora är dom med... Usch...

 
Sorry att bilderna inte är så bra...tog med mobilen och så ville jag inte stå för nära;)

Middagsdax =)

Sitter och väntar på att middagen ska bli färdig. Det blev en sen middag idag, Lax med potatismos och fisksås, mumma =P Jag började med min skolrapport idag med som ska vara klart torsdag nästa vecka, det känns skönt att veta att man börjat iaf, de ska ändå vara på 8 sidor...=S Annars har det inte hänt så mycket idag... Pissväder ute tyvärr... Vill ju ha sol =)


<3

Idag har vi varit tillsammans i 4 år och förlovade i 1 år!!! <3

Grattis till oss =)

Bamboo

Ikväll så ska jag och Patrik ut och äta, det blir Bamboo, så gott där =) Vi firar att vi vart tillsammans i 4 år och förlovade i 1 år, fast igentligen är det inte förens imorgon men vi tjuvstartar lite =) Fatta hur fort det har gått... Känns inte som det var så längesen jag bara var 16 år och träffade han... Nu är jag snart 21 och han 25, shit va fort det gått... =)

Älskar dig mest av allt <3


Svart hand...

Vad har jag då gjort idag? Jo, jag har målat krukor, målat krukor, ätit lunch, målat krukor och målat krukor!! Så nu ser mina händer ut som om jag har grävt i jord hela dagen, tyvärr så råkade jag få utomhusfärg på händerna så det går inte bort med tvål och vatten!!!

      

Eller hur är det fint ;)

Tillägnad Till Dig Josse!

Här kommer en bild till dig Josse, Hoppas du fattar vinken :P hahahah



Sånna här bilder får du gärna lägga upp på din blogg, inte massa andra fulingar ;)

Yoga

Igår blev det Yoga för hela slanten =) Riktigt kul var det faktiskt, bra avslappning. Jag somnade jättefort när jag gick och la mig också, jag som annars brukar somna efter flera timmar. Vem vet, det kanske var för yogan=) Och nu har jag träningsvärk i magen så lite tränad blev man iaf=) Idag blir det nått mer lite fartfyllt, Aeromix en blandning mellan Aerobics och styrka =)

Bilder ifrån lördags









Hade typ inga bilder på dig Josse, men det var verkligen jätteroligt hemma hos dig=) Tack för jättegod mat och en rolig kväll =)

VFU

Japp så var det dags igen=) VFU:n har börjat, denna gången så ska vi vara ute i 2 veckor. Och jag är som vanligt i min 2-3 klass:) Det var jätteroligt att komma dit idag, det första jag fick höra ifrån min handledare var att barnen hade frågat efter mig hur mycket som helst, hur kul är inte det att höra det första man gör =) Idag blir det nog en tidig kväll, är hur trött som helst... Och imorn ska jag ju till Josse och då måste man ju vara någorlunda pigg ;) Men först ska jag ner och köra ett Aerostep pass, det är en blandning mellan Aerobics och step =) Ska bli jätteroligt =)

Gummiband

Hej!
Jag är nyss hemkommen ifrån träningen och sitter just nu och kollar på Greys. Idag blev det Gym med lite kondition och vikter, plus vibrationsträning på en vibrationsplatta efteråt. Det är riktigt jobbig att stå på en sån, mina ben känns som gummiband just nu=) Får se hur dom mår imorn =)









Josses Present

Igår så var det först skola hela dagen, efter skolan så mötte jag upp Tina i staden där vi skulle hitta en present till Josse. Vi ska dit på lördag på tjejmiddag och förfest, sen blir det nog utgång =) Vi hittade en present iaf, hoppas du tycker om den Josse!! ;) 

Vi bokade Åre idag, så nu är allt klart... Ska bara försöka få med mig de andra två upp ;)

RSS 2.0