Grattis :)

Grattis älskling på 26 årsdagen :) Älskar dig <3


Beyoncé

Jag och Tina ska på Beyoncé den 11 maj :)
Älska :)


Till Bejbie :)

Oj, såg precis att Patrik har namnsdag idag, det hade jag helt glömt bort :)

Grattis på namnsdagen bejbie <3

Låten som spelas mest just nu :)


Mina skor :)

Wiiiiiie!! Mina skor som jag har velat ha jättelänge men min storlek har vart slut, har äntligen kommit in igen, jag var snabb nog att beställa dem, för nu finns det bara i 41 och 42 kvar :)

Så fina :)

Glad påsk

Jag bjuder på en glad vårlåt så här¨påskafton :)

Långfredag

Jahopp, en vecka har gått sen sist jag skrev här... Vart tar tiden vägen... Ja iaf.

Karlstad var jättekul, den bästa konserten jag har vart på. Thåström var glad, han har annars en tendens att vara en surgubbe, jag vet inte om hans humör hade med ölen som han drack mellan låtarna eller om han bara hade en bra dag :)

I veckan har jag inte gjort så mycket, vart i skolan, träffat tjejorna ifrån första terminen, "The GU-girls" som vi kallar oss :) Haha

Idag ska vi hem till en av Patriks kompisar och äta middag, imorn bär det till Rävlanda till min moster för lite släktfirande, och på söndag ska vi upp till Orust till Patriks familjs sommarstuga för lite påskfirande... Varför ska det alltid vara så stressigt under sånna här storhelger. Varför har jag en så stor släkt... Haha, men det är kul ändå :)
'

Glad påsk på er :)Fredag

Idag har jag inläsningsdag, jäkligt skönt. Skulle egentligen haft lite sovmorgon, men nån gubbe ifrån Stockholm ringde fel och väckte mig vid halv 8, och sen kunde jag inte somna om....

Igår spela vi in film med basgruppen i skolan, gick bra och vi är färdiga med den uppgiften nu. Efter det så låg man i solen och passade på att sola lite, så nu håller fräknarna på att ploppa fram i ansiktet, då vet man att det är vår :)

Imorgon åker vi till Karlstad, ska bli jättekul och jag längtar jätte mycket...

Hörs sen :)


RSS 2.0