Skor Skor Skor!!!!

image15

Min Klänning!!

Hämtat min klänning nu ifrån halens!! Den passar=) Nu väntar jag bara på mina skor så är outfiten klar=)

Kursslut

Jaha...då var den första kursen slut... Känns lite sorgligt att man inte kommer ha samma seminarieledare längre. Var så himla nöjd med dom,  verkligen jättebra lärare. Men det känns även ganska skönt att man har iaf 15 hp nu=) Bara typ 195 poäng kvar:P

Pulka

Var tvungen att försöka att ha lite roligt nu i snön...så vi åkte ner och köpte pulkor =) Var faktiskt riktigt roligt=)image13


Så Här såg man ut när man blev nermulad :P

image14

Här som pulkaåkare=)

Hatar SNÖ!!!!!

HATAR SNÖ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Shoppa

Var nere på allum förut och köpte ett par nya skor=) hittade även en bikini på gina tricot för 15 kronor del !!!! Så passa på nu;)


Glad påsk!!

          
           image12

Min katt

Fick en bild på vår katt där han ser jätteelak ut...typ jävulskatt =)

image8

Fått min väska =)

Äntligen har jag köpt min väska som jag spanat in nu i flera veckor =) Tänk sen när jag kan matcha med min nya neonrosa skor =)
image7

Påsklov??

Hmm undrar vad man ska kalla denna vecka som kommer... vi har ingen skola. Undrar om man ska kalla det påsklov eller skrivtid...?

Beställde en klänning ifrån halens igår..hoppas den passar!!!

image6
Så fin!!

Nä nu ska jag ner och jobba på min hudcancer....

Ha de gött =)

Pustar ut!!

Så var det avklarat! Granskningsseminariet där vi skulle få posetiv och negativ kritik för våra arbeten vi har gjort. Jag var verkligen jättenervös, trodde att jag gjort helt fel. Därför var de skönt att höra att alla i min grupp får iaf godkänt =) Så de var inte så farligt som jag trodde!!!
  Även övningen på gestaltningen som vi ska ha nästa vecka gick bra...känns att kursen snart är slut...alla redovisningar kommer nu....

Hörde att de ska snöa på långfredagen och påskafton.... Vill inte ha snö, vill ha vår nu...har varit jätteskönt väder idag ju, kan det inte vara så här nu fram till sommaren??? 


                                                            


Skolan imorgon

Imorgon ska man tillbaka till skolan igen efter över en veckas skrivtid. Ska bli roligt, saknar tjejgänget när man är hemma=) Vi ska träna på våran gestaltning som vi ska ha nästa vecka, de ska bli roligt att få spela lite teater =)

What the F*ck

När man vaknade på morgonen typ vid klockan 4 för att det blåser så mycket att det känns som om balkongdörren ska blåsa upp (vi sover alltid med den öppen). Då får man se att det är typ snöstorm ute, inte så kul jag som verkligen vill ha sol och varmt nu. Man ville bara gå i ide och inte vakna förens sommaren. J*vla väder!!

Det ska komma några gubbar ifrån electrolux idag med och byta vårat kylskåp...Så nu står alla kylvaror på balkongen...så inte har man nått att äta här inne heller....Denna dag började inte bra...


Jo en bra sak...jag har fått in mitt arbetet till skolan, så nu kan man slappna av lite iaf =)  


Nya solglasögon

image3


Är så sugen på dessa sollisar=) är de inte snygga eller vadå? ;)


Vår!!!

Idag är de fint väder. Jag var ute och gick förut och då märkte jag hur mycket jag har saknat solen...vill inte ha mer regn nu vill ha sommar...NU på en gång!!! Vill kunna använda mina kjolar och sommarskor, får hoppas att det blir en varm solig sommar iår... annars vet ja inte vad jag gör!!!!! 

Lördagskväll

Blir nog en seg kväll, kolla på melodifestivalen som jag inte sätt någon deltävling ifrån...bara sätt Björn gustavssons klipp =D får se om det finns några bra låtar med i år...

Snart påsk

Nu är det inte långt kvar till påsk...  jag har inte hunnit få upp några påsksaker än, vi har inte så många men lite björkris ska jag nog kunna få in. Vi får hoppas de inte dör som det gjorde förra året...jag har absolut inga gröna fingrar om jag tar i en blomma dör den typ =)

Vill Ha Nu!!!

Vill Ha!!

Plugga

Nu efter en lite soft morgon är det dags att sätta i gång med skrivandet... Vet ungefär hur jag ska skriva det jag har kvar så det blir nog inte så svårt som jag trodde i början..phu:)

Hoppas mina nya skolböcker kommer idag, fick ett mejl igår där det stog att de hade blitt skickade, om man har tur kommer de idag:)

Blogga

Jag har nu fallit för grupptrycket och skaffat mig en egen blogg efter läst hur många som helst. Kunde inte hålla mig längre :)

Håller just nu att läsa till lärare för yngre åldrar på gbgs universitet. Är bara på första terminen än;) Håller just nu på med det första arbetet som ska lämnas in.

Blir nog mer skrivet här lite senare

Ha de :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0