Människor...

Fy vad jag hatar folk som untyttjar andra. Sen när de fått de dom vill så behöver man inte fortsätta bry sig eller nåt om personen som står i mitten. Jag klarar verkligen inte av sånna människor. Jag har råkat ut för alldeles för många sånna. Och jag trodde verkligen inte att du var en sån människa, men fel hade jag, jag trodde inte du hade ändrat dig så mycket. Men nu vet jag att jag ska alltid vara uppmärksam när jag pratar och umgås med dig, om jag nu vill de...jag vet inte om det är värt det längre.... Allt de du sa var bara skitsnack och jag gick på det, aldrig mer säger jag bara...

Nostalgi

Inte hänt så mycket denna veckan... Har börjat praktiken igen och var på begravning igår. Helgen blir lugn, bara sitta hemma och dega. På tisdag fyller jag år =D På fredag så ska vi ut och fira det med att dansa hela natten =) haha.

Tina var här förra fredagen och visade massa gamla kort från gymnasiet måsta bara visa några =) Det är ifrån början av tvåan i gymnasiet =)

    
  

Vi har Bakat =)

Kolla vad mycket =) Nu är det riktigt juligt här hemma =)
     
 

Vi har även bakat kanelbullar men de ligger i frysen =)

Klantig, klantigare, klantigast...jag

Vi har köpt julnötter idag och jag såg fram emot att få äta lite nötter. Jag ska hämta nötknäckaren i kökslådan, men hittar den inte...drar ut bestickslådan för att kolla där och råkar dra lite för hårt...då händer detta....



Hela lådan åker ut och ramlar ner på golvet....jag har fortfarande inte hittat nötknäckaren...

Mad world x 2

Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej det snöar....Hatar snö..........

Mad world

Våran diskmaskin funkar inte. Så nu har man stått på stenålderssätt och diskat för hand!! Diskmaskinen åker snart ut i ladan ;) eller hur Josse :P Nä, Patrik håller på och se om den går att laga så nu ligger diskmaskinen mitt på köksgolvet uppochner på :P

Jag sitter och kollar på unga mödrar som går på femman. Riktigt bra, men man blir ganska arg när man ser tjejorna som är gravida stå och röka. Kan inte förstå hur man kan utsätta sitt ofödda barn för nått sånt. När jag skaffar barn kommer jag springa bort om någon röker i min närhet....usch!!!

Gäsp

Ska snart åka till skolan, börjar 8 idag =S Jag är inte van att gå upp så här tidigt, känner mig helt groggy typ :P Som tur är så slutar jag 12 =) Och imorn är det ju fredag=) Har en kort dag imoron, 10 - 12 tror ja =) Det jobbiga med att gå upp så här tidigt är att jag vaknar alltid några timmar innan klockan ringer, i natt vaknade jag typ klockan 4 och efter det har jag vaknat varje kvart och kollat på klockan, inte konstigt man är trött. Det är alltid så, jag vaknar alltid innan klockan ringer, vet inte hur längesen jag hörde min väckarklocka =P Haha men nu ska sminka mig och göra mig iordning.

//Ninni<3


That's why you're beautiful

Ingen skola idag. Sista inläsningsdagen tills jul idag. Nästa vecka börjar VFU:n igen. Denna gången ska jag var ute i 4 veckor nästan, fram tills barnen har jullov. Ska bli roligt att få vara med på allt julmys som brukar vara i skolor, med lucia och sånt =) Denna dagen blir nog lugn, får se om man orkar masa sig ner till gymmet sen. Annars bara stanna hemma och pussla pusslet som jag fick av Patrik i förtidig present. Jag tycker om pussel =)

Presentproblem

Nu är vi hemma igen =) Hittade en jättefin glasljusstake för värmeljus, tänkte ge den till Mormor sen när vi ska hem till henne och äta middag och fira hennes födelsedag=) Lite svårt att hitta något till mormor och morfar, de har ju redan allt =) Så nu är vi bara hemma en liten stund, Patrik ska fixa sina extraljus till bilen först...det är ju så mörkt uppe i Hindås, så han ser inget annars=P

Morgonäventyr

Nu ska vi på loppamarknad =)


Lika som bär


 

Är jag den enda som tycker Patrik och "Comhem Kenneth" är lika?


Jag är en vinnare =)

Jag har vunnit ytterligare en tävling ifrån den sidan jag vann en nagelfil för några månader sen. Denna gång var det första pris. En rosa platttång vann jag, helt gratis =) Jag brukar aldrig vinna annars, och jag har alltid velat ha en rosa plattång =)



Denna Fina Pryder Nu Min Hårlåda Hemma =)

Människor tas ifrån oss....

Vart en riktigt jobbig natt... Vet inte riktigt hur jag ska skriva... Är lite i chocktillstånd. Min mammas mans pappa gick bort inatt. Han har vart som en farfar för mig, mer än min riktiga Farfar. Han hade vart på sjukhuset för att operera sitt ben, så hade det blitt komplikationer, men han hade klarat sig. Så han skulle snart få komme hem igen, vid nio igår kväll var han pigg berättadet min mamma. Men senare på kvällen hade han fått ont i bröstet och flyttades till hjärtintensiven. Mamma ringde vid 12 och berättade att hon och hennes man skulle åka ner för läkaren hade sagt att han antgligen inte klarade natten. Vid ett ringde mamma igen, då hade han gott bort, ingen han dit.

Både jag och Patrik har legat i chocktillstånd hela natten. Han hade inte ens fyllt 70, han skulle fylla det i december. Livet är orättvist ibland. Mina tankar går till hans fru( min extra farmor) Hon har nästan precis gått i pension och dom skulle få vara tillsammans hela dagarna, men livet har en annan tanke ibland. Usch jag orkar inte detta just nu....Läs i mammas blogg om detta med...

Fan

Fan fan fan fan fan..... varför?... Orkar inte....

Migrän

Usch har typ inte sovit nått inatt. Mått jätteilla plus typ migrän hela natten :( Så jag orkar verkligen inte till skolan idag. Skulle sitta som en zombie typ. Tur att det finns mejl så man kan mejla in inlämmningsuppgifter. Nä, nu ska krypa ner i sängen och försöka vila lite iaf, sova är nog inte tal om :(

Pengatrubbel =P

Färdig med mitt "paper" tills imorgon nu =) Har mejlat det med =) Sitter nu och väntar på att tiden ska gå så jag kan springa ut till bussen snart. Ska träffa Tina i stan på lite shopping, för henne, inte för mig har inte råd ;) haha Ha en bra kväll =)

koksaltlösning

Här sitter jag med munnen full med koksaltlösning. Försöker hjälpa tungan lite på traven att läka helt =) Men de är inte gott kan jag säga =P Idag har det inte varit någon skola, utan jag började dagen med lite träning och solande =) Sen var det VFU möte på porthälla gymnasium. Imorgon är det ingen skola heller men mycket böcker att läsa... ska se om jag hinner med lite träning på morgonen. Sen på eftermiddagen ska jag träffa Tina för lite fika och tjejsnack =) Ska bli jättekul =)

Ny kurs

Japp idag var det dax för en ny kurs igen. Känns som om det inte var så längesen man hade sommarlov och nu är det snart jul!!! Shit vad fort de går =) Känner mig helt tom i huvudet efter all info man fick idag. Just nu känns det som om det kommer vara en jättesvår kurs, det är så lite tid vi har på oss =S men men.. det ska säkert gå bra =) man måste se allt positivt =)

Middag

Igår blev det inte mycket gjort... Hade en lugn kväll med film och mys. Idag blir det hem till pappa och äta middag, min bror fyller 19 nu i vecka så det blir lite firande för han med! Men först ska Patrik byta till vinterdäck på bilen så vi inte hamnar i diket. =) Tänkte passa på att läsa lite i någon av de nya böckerna till kursen så jag har börjat lite iaf=)

RSS 2.0