Speldag

Nu har Patrik börjat jobba igen, så nu sitter man hemma på dagarna igen. Pratade med min bror så nu ska han komma hit och ta med sig sitt wii så ska vi  spela mot varandra och ha spelturnering, en av hans kompisar kanske med kommer hit så vi blir kanske 3 st =)  Så nu ska jag göra iordning här lite innan. Hoppas alla får en bra dag =)


2 dagar i solen

Fick med mig Patrik till stranden igår, han tycker igentligen det är tråkigt. Men det blev en hel dag ändå... Bara att Patriks kropp inte tål solen så bra så nu ser han ut som en kräfta på framsidan av kroppen, han har tillochmed bränt fötterna =) Jag satt exakt lika länge i solen och på mig syns ingeting att jag  gjort de. Inte blivit röd inte blivit brun, min hud tar typ inte emot solen.... Så det blir en dag vi havet idag ist så jag med kan få lite färg. Fast Patrik måste smörja in sig ganska rejält =)

                     
Patriks fina solbränna, checka in randen under hans armhåla!!

Dessa äckliga små djur!

Varför finns fästingar igentligen?? Kan ju inte vara nått djur som äter dem. Det ända dom gör är att sprida sjukdomar. Det började klia på min arm förut och då var det en liten mini fästing som satt där. Och jag som har värsta fästing fobin fick typ panik och Patrik fick ta fram pincetten och ta bort den. Detta var årets första och min fjärde fästing i mitt liv.... Hoppas det inte blir några fler nu!Så här stor var iaf inte min!!

Hemma igen

Nu var man hemma igen. Skönt att vara hemma, man får lite lappsjuka där uppe... Det finns inte så mycket att göra framför allt om det är dåligt väder. Finns inte ens en Gina tricot butik liksom ;) haha. Men det var roligt att träffa lite av Patriks släkt som han inte träffar så ofta, jag träffar ju min jätteofta. Passade även på att gå på Härnösands stadsfest när vi var där och kollade på Brolle. Det var bra förutom att vakterna inte hade så kolla på folket för det var väldigt mycket fylla... vet inte hur många människor som jag armbågade i sidan för att dem stog och knuffa på mig. Lägger upp lite bilder =)

           


   Jag spelar minigolf      
    
Tuffsen håller utkik
  
Höga kusten bron
 
Patrik spelar


    
Jag och rasmus målar   
       
            Brolle


Packar

Patrik fick för sig att vi skulle åka på torsdag natt ist för fredag så nu så åker vi en dag tidigare. Så jag har hållt på nu i 2 dagar att packa och tvätta kläder. Brukar alltid få med mig för mycket, men jag vågar inte lämna nått som jag brukar använda hemma... Tänk om jag vill ha det klädesplagget eller den skon en dag, då är det bättre att ta med sig för mycket =) Få nog packa patriks kläder ikväll med...tror inte att han hinner annars=) Jag får iaf hjälp av Tuffsen, på hans sätt!


RSS 2.0