Älskar digÄlskar dig mest av allt, vi för alltid <3

Fail =P

Nu har praktiken börjat igen =) Lika kul varje gång! Men idag så skulle de bara ha simövningar så då tyckte min handledare att jag kunde använda denna dag till att planera mina lektioner som jag ska hålla =)

Haha, min bror är ganska smart=P Han har vart i sälen och åkt skidor, han skadade sitt knä, men inte när han åkte skidor utan när han var ute och festade på afterski och skulle dansa, då vred han knät ur led och går nu med kryckor=P Snyggt jobbat broder =) hahaha

Kärlek är för dom
Jag är populär ;)

Ja, vad har man gjort idag? Jag har hunnit med ganska mycket känns det som. Börja dagen med huvudvärk, men de blev bättre efter att man fick lite sömn som behövdes. Sen ringde telefonen stup i kvarten så mitt nyladdade batteri har dött. Sen träffade jag Tina och vi gick en promenad ner till Allum och snackade lite skit och tjejsnack ;) Sen har man suttit vid datan och pillat på kvällen. Patrik har gått och lagt sig, igentligen borde jag med det, men har man sömnproblem så har man =)Simons Cat

Hittade dessa på Tuben, satt och skratta så jag fick ont i magen, det stämmer verkligen, katter gör så här =)Så här håller Tuffsen på när han vill ha uppmärksamhet =) HahaHaha så bäst, katter är verkligen så här, iaf tuffsen =)

Nya kläder =)

Fick några nya oversize linnen och toppar igår av min "sugardaddy".  Jättefina vår och sommarfärger. Kommer bli jättefint sen när man fått lite färg =) 

     

Färgerna är mycket starkare i verkligheten än på bilderna, de är typ lysande, inte pastell =)

Utmanad!!

Jag har blitt utmanad av Josse!!

Jag utmanar då vidare till Johanna och Maddo, ladda upp den sjätte bilden i sitt sjätte album i mina bilder albumet =P Hoppas ni förstår =)

Här är min bild =)Jätte tråkig är den. Detta är då i Örebro när vi var på väg upp till Härnösand och det kom ett snöoväder på vägen upp, vi skulle stanna på Biltema och handla nått, jag kommer bara ihåg att Patrik och Erik sa att bromsarna inte tog så vi var tvungna att kolla vad som var för fel =)


*Gäsp*

F*ck va trött jag är, klara inte dessa sömnproblem längre, jag har typ sovit 3 timmar inatt, jaja, får se om man kommer på nått.

Idag ska vi iaf först åka till stan med Tina och Patriks bror. Ska åka in och kolla lite tror jag =) Efter det så ska vi till Patriks andra bror och basta och spela lite singstar och sånt =) Ska bli kul. Men nu måste jag hoppa ner i badet och vakna lite =)

Kramar


Snöhelvete

Uscha, jag hatar att åka bli när det är snö och halt, men ändå så går jag med på det när Patrik frågar om vi ska ut och åka en sväng för att han behöver värma upp olja i bilen. Vi åker bort mot Hindås och vidare mot Ödenäs för att komma ut i Alingsås. Mitt i skogen där vid en sjö så får vi sladd på bilen i en skarp kurva, den snurrar nästan runt. Jag höll på att pissa ner mig. Fy fan säger jag bara, Patrik tycker inte om att åka grejer på Liseberg, men detta är fan värre!!!


Homepartyt

Det var jättekul i lördag hos Josse på Homepartyt =) En riktigt tjejkväll, men vin och goda snacks, du är så duktig Josse!!! Självklart så beställde man lite saker =) Sen blev det lite "lekar" som Josse hade planerat och Singstar =)

  En riktig tjejkväll =)   Tina har fångat mig =)  Massa grejjer  Jag och Värdinnan =)  Haha  Jag och Tina hittade våran favorit =P  Seeeexyy =P  Fiskarna ville med se =)

RSS 2.0