I wanna do bad things with you

Rockbaren i fredags var så jävla grymt... Först förfest hos Patriks arbetskamrat och sen mötte vi upp Josse i stan. Vi är så himla elaka jag och Josse. Vi fick en annan tjej eller tant kankse man ska säga, att bli arga på oss. Hon flörtade med en kille som var med i gänget som gick ut. Sen prata han lite med oss och då hörde jag att hon fråga om han raggadesmåtjejer nu. Då fan blev jag irreterad och sa till Josse att vi skulle råragga på han så att han inte pratade med henne. Detta gick väldigt bra då han satt med oss resten av kvällen, om blickar kunde döda så hade Jag och Josse vart begravada många gånger om den kvällen. Bästa kommentaren fick vi när vi skulle gå hem. Hon frågade oss om den här killen med hade gått hem, och vi svarade ja, då sa hon... "Jaha, jag trodde han skulle gå hem mer er..." så vände hon ryggen mot oss... Hahahaha, fan vad kul det var!! Vi är så grymma Josse!!!

     

Skoförstörare!!

Oooo Nooo... Bara för att du tycker om mina skor så mycket så behöver du inte testa dom och töja ut dom...

Henrik Hade Sönder Mina SKOR!!!!

(Haha, du trodde inte jag skulle skriva det, eller hur?) ;) Haha


Jag borde se åt ett annat håll men mitt hjärtat följer varje steg...

Vänt dygnet... Kan inte sova... Massa tankar som far omkring i huvudet... Jobbigt... Jaja...


Imorn blir det att träffa Josse och ta en promenad i slottskogen med hennes hundar. Sen på kvällen ska jag hem till Tina och tjöta lite, ska bli kul!

På fredag blir det Rockbaren! Jeeej, Jag och josse har redan planerat vad vi ska ha på oss... Ska bli skitsköjj!

Pusss <3

Ta farväl av en förlorad värld

Har jobbat hela veckan, därför den dåliga uppdateringen... Haft skitkul att jobba, men snart börjar skolan igen...

I onsdags var jag och Josse plus hela gbgs fjortisar och kollade på Krunegård på kalaset... Det var en upplevelse, att se alla fulla fjortisar, var faktiskt sorgligt att se...

Idag blir det också till Josse, först ska vi äta räkor och mysa lite, sen blir det kalaset igen! Hoppas bara jag inte dör av trötthet. Satt uppe till fem igår, eller idag eller hur det nu blir, för andra gången denna veckan, och tjötade med Patriks bror. Alltid lika trevligt, dock tycker inte mitt huvud det idag. Gjorde samma sak i onsdags, men då skulle jag jobba klockan 6 så jag gick aldrig och la mig. Det var en speciell dag... Rolig men speciell....

Nu ska jag lägga mig i badet och rycka upp mig lite!

KössJag och Bästa <3

They will not control us, we will be victorious... ♥

Muse - Uprising


Tattoo

Denna ska jag tatuera in på handleden :) Dock ska det rosa hjärtat vara i starkare rosa, typ magenta! :)


I'll go crazy if I don't go crazy tonightMöta Josse idag, hon ska tatuera sig. Jag ska prata med folket där om min tattoo och få prisuppgift och lite info och sånt :)

Magnificent

U2 i lördags, så grymt bra. Det var jag, Patrik och hans bror. Efter U2 så hamna vi som VIP på en efterfest i gamla ullevis loger, de lyste upp fotbollsplanen så den hade man som utsikt, as coolt. Dock stanna vi där en timma kankse, sen gick vi vidare. Men det var så grymt mycket folk överallt så vid två gick vi till tåget och åkte hem. En ball rolig kväll var det iaf!

           

RSS 2.0