I belive I'm addicted to you...

Har haft tentaskrivande hela veckan, därför kan jag skylla på det för frånvaron :) Är fortfarande inte klar, men det börjar arta sig, den ska vara inlämnad på måndag men jag vill inte sitta för mycket i helgen så därför försöker jag bli färdig idag, det mesta iaf så det bara är småpill kvar :)

Idag har jag även hunnit med kusins student, kul att se min andra kusin spygröna volvo med neonrosa fluff tyg på säterna, denna åkte de runt med i stan :) kommer bilder på den sen :)

Imorgon så åker Patrik och fiskar, så då ska jag och Josse passa på att gå ut, så hon kommer hit imorn så ska vi dansa, skratta och spela Buzz :) Tror det bli några kort tagna med om jag känner oss :) HahaRaaooowr

Bilder ifrån vampyrfesten :) På mig och Josse :)

Vi var twilight vampyrer, eller nått ;)


    
   

 

Fredag

Skönt med långledigt nu, men nästa vecka sätts de fart igen. Har ett projekt arbete att skriva, det blir det sista på kursen och sen har jag sommarlov. Jag sitter och väntar på att min kusin ska komma hit. Jag ska hjälpa henne med hennes hår inför balen som hennes skola ska ha idag. Hoppas de blir fint för hennes skull.

Imorgon ska jag och Josse på en fest hos min klasskompis Maddo. Festen är med tema skräck, vi ska vara vampyrer! Ska bli skitkul. Så imorn kommer Josse hit innan så ska vi göra oss iordning, lyssna på musik och förfesta innan, som vi alltid brukar göra typ.Skitskoj :)
Ooo she want it... I got to give it to her...Favoriten just nu :) Cover på 50 cent och justin timberlake.

If you liked it then you shoulda put a ring on it...

Weeei :) Snart är det Beyoncé, klockan halv 8 ikväll står jag och Tina i ett fullsatt scandinavium :) Jeeej :)

Lördagen var skit kul, det blev skitstarkt blandad vodka med Juice, tillochmed dålig juice och massa dans :) Hade verkligen jättekul :)
    


Lördag

Oj, nu var det längesen jag skrev... har varken vetat vad jag ska skriva eller haft lust.

Är på VFU (praktik) igen nu, detta blir dock den sista gången jag är på samma ställe, de ska ändra om massa saker och då funkar det inte för mig att jag är kvar. Känns väldigt ledsamt för jag trivs verkligen där. Jaja, jag ska ha det bra sista gången jag är där iaf :)

Idag ska vi på 25årsfest, min kusin fyller år, kommer bli riktigt kul tror jag, med dans och sånt :)

RSS 2.0